søndag 6. oktober 2013

Homecoming


ENDELIG FALL BREAK!!! YAY!!!
Håper alle sammen hjemme i Norge har kost seg masse denne høstferien og at dere alle får en strålende mandag i morgen/i dag! Og btw MARTHE!!! GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN!!! HÅPER DU FÅR EN STRÅLENDE FIIIN DAG! LOVE YOU!!!

Dagen i dag startet veldig bra! Hva er bedre enn å våkne til regn lyd? Elsker den følelsen så viste allerede da at dette kom til å bli en knall dag med familien fylt med film og kos! Har hatt en super uke, og SPIRIT WEEK har vært en helt fantastisk opplevelse fylt med roping, latter og konkurranser! ELSKET DET!!

Homecoming var helt fantastisk! Var så utrolig morsomt! Spiritday startet med pep rally. Det er der alle konkurranselekene er. Det er også en del roping + kåring av spiritweek, dekorasjon og klassedans. Vi vant dekorasjonen og det med god grunn. Vi hadde den fineste og mest gjennomførte dekorasjonen så det var velfortjent. Seniorene vant hele greia, men det er nok bare fordi dansen vår ble diskvalifisert.. De mente (juryen) at vi hadde for ”dirty” dance med for mye twerking! Haha! Samma det! Jeg senest dansen vår var den beste! Etter Pep Rally var det hjem, sove og så dra på homecoming footballgame. Vi tapte, men jeg hadde det gøy. Vi kom vel egentlig bare for å se på homecoming queen ”parade” der alle de nominerte viser seg frem og vinneren blir kåret! Da det var ferdig var kl rundt 9 så da var det bare å forte seg hjem, for så å være på skolen for homecoming dance kl 10.. haha Vi kom 15 min for sent, men festen var godt i gang så det gjorde ingen verdens ting! Dansen er VELDIG mye annerledes en juleballet i 10ende for å si det sånn.. Skal ikke gå inn på detaljer.. Musikken var utrolig bra, noe som gjorde det ekstra morsomt. Det var sanger som Taylor Swift som var mikset om til en danselåt og alle sang med når vi danset! Veldig morsomt! Var gjennomvåt av svette da det var ferdig kl 12, sp det sier nok litt.. Det ble en liten misforståelse da det var ferdig. Planen var at vi alle skulle møtes på Waffle house, men Asta, Zoe og meg fant oss ikke noen som kunne kjøre oss, og vi ville ikke bry de andre, så det resulterte i at vi bestemte oss får å gå. Ikke det smarteste valget, men men. Vi gikk i over 1 time uten og komme oss hjem, så da ble vi plukket opp av vertsfar.. Var ikke så god stemning fordi vi befant oss i et dårlig område.. men men.. Var vel hjemme i 2 tiden, og da jeg kom hjem gikk jeg i sengs! Hadde en veldig fin dag!

Lørdag våknet jeg opp av at tlf min ringte kl 1, og det var Amanda som lurte på om vi (meg og Macy) ville være med å spise på Melissas som er en veldig god resturante her i byen. Macy kunne ikke være med fordi hun skulle på footballgame med en kompis, så det ble bare meg og Amanda. Vi hadde det kjempekoselig, og da jeg kom hjem ringte Asta. Hun lurte på om vi skulle dra på kino. Så da var det bare og forlate huset igjenn, og dra inn til Lexington. Vi så filmen We AreThe Millers, en hysterisk morsom film! Anbefaler ALLE til å se den! Lo meg i hjel, og hadde seriøst problemer med å puste noen av gangene + vondt i magen etter all den latteren. Da filmen var ferdig bestemte vi oss for å dra på Orange Leaf for å vente på Astas verts mor. Kom ikke hjem før kl 10 og gikk rett til sengs!

Dere vet hva jeg har gjort i dag, så ja. Oh forresten, kvelden i dag avsluttet med at Vertsfar og jeg spilte wii! Har ikke spilt det på over 2 år! Så det var kjempe kult! Han vant tennis og baseball, og jeg vant golf og bowling. I morgen blir det boxing sånn at vi kan kåre en vinner!

Mandag: Merica Monday;
Meg, Kristin and Amanda

Tirsdag: Support a senior Day
Meg, Sigrid, Macy. Klare for senior night for jentene! Det er da alle seniorene spiller på Varisty og de får diplom og det er en sermoni! Dette var vel egentlig på onsdagen, men guttene hadde på Tirsdagen! Samme prinsipp og veldig koselig!!
❤️❤️

Onsdag: Class color day, gikk i rødt!

Torsdag: Holiday day! 
Asta og meg kledd som nissejenter torsdag.
 Kristin og meg. Meg og Asta
 Flåten med alle Juniors.


 Clair, Asta og meg

GYMSALEN:
 Meg, Chad og Jamie <3
 Kristin, Meg og Asta


FREDAG, pep rally og SPIRIT DAY (BLACK & YELLOW):


Asta, meg, M.R Lewis (US history lærer)

PEP-RALLY:


 Før HOMECOMING dansen fredag kveld:
 MEG :D
 Fra venstre: Clair, Karoline, Kristin, Macy, Amanda, Nora, Meg, Rachel og Molly.
 Meg, Rachel og Molly i midten

 Fra vensre: Clair, Karoline, Kristin, Macy, Amanda, Nora, Meg, Rachel og Molly.
  Fra vensre: Clair, Karoline, Kristin, Macy, Amanda, Nora, Meg, Rachel og Molly.
  Fra vensre: Clair, Karoline, Kristin, Macy, Amanda, Nora, Meg, Rachel og Molly.
 Meg, Macy og Clair


 Fra vensre: Clair, Karoline, Kristin, Macy, Amanda, Nora, Meg, Rachel og Molly.

Lørdag:
Asta og meg klare for kinoen!

Asta.

Søndag:
Dette er fra i kveld! Måtte vise at jeg slo Kevin! Haha
 Bowling
Golf

Lokal tid: 11.32PM! Snakkes snart:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar