lørdag 3. august 2013

Dag 2, shopping dag 1!


****SKREVET 1 AUGUST****

Da sitter jeg på hotellrommet med såre føtter, vonde ben og et stort smil om munnen! Er så utrolig fornøyd med shoppingen og sightseeing i dag! Ahh, det er så herlig her! Digger New York allerede, og har bare vært her i to dager....

Dagen i dag startet VELDIG tidelig. Klokken var rundt 4AM da jeg våknet! Sovna rundt kl 6:45, og våknet kl 7 og fikk ikke sove videre. Vi bestemte oss for å spise frokost, så var nede i frokostsalen rundt 730AM.

8:50AM var det oppmøte, og så tok vi bussen inn over mot New York! Bussturen tok ca 25 min! Der ble vi kjørt til Brooklyn Bridge, og så gikk vi over! Etter det tok vi bussen til Herald Square hvor det ble shopping på Macy's ogVictoria's Secret ! På macy's ble det en ny veske! JIPPII!! Har ønsket meg den såååå lenge!! På VS ble det to bikinier og en bodyspray! Etter dette var det lunch tid, og da ble vi kjørt til et public sted, et kvartal fra 5th Avenue hvor vi fik utdelt sandwicher.

På 5th Avenue ble det en adapter til Macen min fra Apple Storeog noen nye løpesko fra nike store! Da vi var her regnet det helt sykt mye, så ble helt gjennomvåt! Da vi var ferdig shoppa , dro vi videre til Central Park, men i det vi gikk ut av bussen, og inn i parken, begynnte det å hølje ned! Guiden måtte ringe til bussen sånn at den kunne komme å hente oss, slik at vi kunne komme oss til et annent sted! Det regnet så utrolig mye, at det var nesten ikke vits å gå med paraply fordi du ble like våt når du ikke hadde og når du hadde paraply! Så i stedet for Central Park, ble det Dylans Candy store! Det er en godteri butikk som eies av datteren til Ralph Lauren! Den var selvølgelig stengt, så da ble det Grand Central Station! Det var utrolig morsomt å oppleve i og med at i første sesong i første episode av Gossip Girl, så annkommer Serean denne stasjonen!

Etter dette ble detTimes Square! Det var utrolig kult, og nok en gang ble det mere shopping! Her kjøpte jeg en øyensbrynkost fra Sephora, T-skjorte fra American Eagle og noen M&Ms fra M&Ms store! Middagen ble servert på Hard Rock cafe! Det ble burgers! Det var så utrolig deilig med en laang pause etter all gåingen!

pga dårlig internett, tar det utrolig lang tid å få lastet opp bilder, så det blir bildedryss når jeg får solid internett!

lokal tid nå i dag 3 August: 9:05 AM

Snakkes snart :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar