tirsdag 30. juli 2013

Dagen Før Dagen


Hei! :)

Da var dagen før dagen endelig her! I morgen 31 Juli kl 11:10 går flyet mitt fra Gardermoen til Newark Liberty International Airport! Der skal jeg være til 3 August og delta på en New York camp med andre utvekslingstudenter som drar med Aspect eller Speak. Her skal jeg oppleve New Yorks gater og severdigheter, og selvfølgelig shopping mulighetene ;)

Dette er starten på et nytt og spennende år som utvekslingsstudent i den lille byen Versailles som ligger i staten Kentucky! I huset jeg skal bo i, bor vertssøster Macy (16), vertsfar Kevin (48), vertsmor Teresa (49) og to katter Bandit og Striker! I helgene vil Kenton (vertsbror) komme hjem fra studier/collage!

Nå om få strakser får vi besøk av venner og familie som kommer hit til et lite "goodbye party". Det blir sikkert veldig hyggelig og det blir nok noen tårer... På lørdag hadde jeg avskjedsmiddag på hytta med min kjære morfar som ikke kunne være til stede i dag. I går var jeg på middag hos Anette, Henry og Hannah! Det ble også frokost med Anette og Hannah i dag tidelig! Nå må jeg forte meg, så slenger bare inn noen bilder fra sommeren nede på vårt sommerparadis, Vasskalven!

Nellie og Hannah
Meg og Nellie
Utsikt fra den ene hyttaDen andre hytta
Nellie i båt
Den andre hytta

Snakkes fra New York :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar